CS klan BHP
piszemy tutaj o bleach training każdy kto coś wie o tej grze niech pisze tutaj i nie pisać o tym samym, np. jeden pisze o forest 1 drugi o innym itp na koncu sie skompletuje cały poradnik reszta postów zostanei usunięta więc zaczynam
Training forest-1
to pierwszy poziom do przejścia jak sama nazwa mówi będziemy tu trenować zdolności
Przeciwnicy:
1. Botek typowy do bicia
2. Botek wersja druga
3. Boss
Taktyka przejścia ( dowiedziałem się jej od K!PONa i sprawdziłem, działa ! ) :
Najpierw nabijamy sobie level na botkach, nie mamy szans na początku z bossem. K!PON mówił że starczy level 12 ja jednam poszedłem na niego z levelem 20 . Trzeba cisnąć w siłę ja go pokonałem kombinacją J K L J miałem 34 siły i 21 obrony trzeba uważać bo to nie koniec ! Po tej walce mamy krótką rozgrzewkę z botkami nr.1. Teraz czeka nas kolejna jescze trudniejsza walka. Walczymy z 3 boss'ami. Warto jescze se nabić level żeby się uzbroić w Defenca, mi poszło odrazu na luzie
. Później znowu botki i poziom drugi.
Nagrody:
Szybkie Kroki (17lvl)
Cięcie (26lvl)
Nowe butelki (po zabiciu 1 bossa)
Nowy Miecz (po zabiciu 2 bossa)
Szybkie Ciosy (31lvl)
Stunt (35lvl J+K)
Nowe Butelki (po zabiciu 3 bossa)
Nowy miecz (od tego dziadka jak dojedziesz do 6th team)
Training Forest-2
Nazwa wskazuje że to druga część nauki i gdy zrobiliście tak jak napisałęm w traning forest-1 na pewno się wam uda
Przeciwnicy:
1.coś w rodzaju świni zastępuje bota 1
2.świnia niebieska już nie jest botem bo zabiera aż 9 PŻ !!!
3.boss Brat Orihime
Taktyka Przejeścia ( moja własna )
Gdy macie ponad 30 Siły i ponad 25 Obrony na sto procent poradzicie sobie z tym poziomem. Różowe świnki nie będą wam zabierały nawet 1 PŻ. Niebieskie zabiorą już około 8-10. najtrudniej jednak jest z bossem. Jego atak jest przestrzenny, a na tym ekranie nie ma miejsca żeby się ukryć. Taktyka to najlepiej używanie szybkich kroków. Wtedy nawalamy w plecy. Najlepiej L ale w przerwach ładowania także J i K. Nie będzie większych problemów.
East Town
1.świnka po treningu tak można to coś określić
2.to co na górze napisałem pasuje i tu
3.czarna świnka to chyba ta wietnamska
4.coś w rodzaju bąbla
5. Menos Grande
Taktyka Przejścia ( Moja własna )
Tu robimy dokładnie to co w forest training-1. Ciśniemy w staty czyli głownie siła i defenca. Trzeba mieć wysokie staty żeby sobie z Menosem poradzić ale na pewno się wam uda .
Oj LiSu LiSu...Twoje porady są dobre ale nie do końca gdyż z memosem lepiej nie walczyc i nie skillowac sie na noobach w east town lecz uzycz szybkich kroków do 6th sqada
I jedno napisales dobrze tyljko ze nie jasno!!
Mianowicie zeby pokonac 2 bossa to uzywamy szybkich krokuw i atakujemy od tylu to ok
ALE NIE ATAKOWAĆ GDY ON TEZ ATAKUJE!!! TO SAMO SIE TYCZY MEMOSA CZY INNYCH BOSSOW
Wiem jak w to grac gdzyz mialem147 lvl i wszystko juz przeszlem;p;p
ok bąbel już jest ale przy wietnamskiej nic nie ma jest jakiś błąd
już naprawiłem i wszystko widac
Ostatnio edytowany przez IsentoR (2008-Oct-14 11:01:07)